Rabu, 12 Oktober 2011

~getting crazy~

assalamualaikum..

sekarang dah bulan10..exam makin dekat..
lusa (jumaat 14/10) ada sambungan exam pertghan tahun..
exam OSCE..
*exam bahagian praktikal..juz diberi masa 5minit untuk jawab soalan..lebih kurang mcm kena lakonkan semula berkaitan praktikal..*

nak praktis kat bilik sendiri, xleh..sbb xcukup barang untuk praktis..
bila dapat masuk bilik praktikal, mcm2 masalah y timbul..kunci bilik xde, musim cuti xleh masuk, and so on..

sekarang research pun xsiap lagi..mentor sgt2 buzy sehingga xdpt nak guide kami buat research..
kalau mentor tu leh trima ape yang kami buat, xpe jugak..tpi x, dia sgt2 cerewat..ada je y xkena..
bila mintak tlg guide, ade je alasannya..
kami pun faham, beliau sgt2 buzy..
so, kami juz buat ape y kami rasa terbaik tuk group kami..

exam akhir sem awal bulan 11..xlama lagi kan??

sebelum exam, kami kena siapkan CROSS..
*cross ni prosedur yang wajib kami buat sepanjang kami di hospital..dah buat, kami akan dapat cop pengesaham y membuktikan kami dah buat prosedur tu*
cross sgt payah nak cari untuk semester 5 nie..

hope sgt kami satu group, dapat siapkan suma2 tugasan n dapat jawab exam dgn baik serta dapat result y cemerlang..

aminnnnn~

2 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

eh didie, mana entry2 ko yang lain? tinggal satu je ni.. haha ;D

rindu kat ko..aktiflah update blog ye! ;D

gurlzz didie berkata...

haha yang lain suma aku da campak kat laut..

tu la pasal, nak update tpi line slow..

tiap kali aku buka blog, mesti aku baca blog ko dulu..huhu

mkin cantik blog ko..heeeee

rindu ko jgak..^_^