Selasa, 15 November 2011

cuti itu bukan cuti

salam..

dah lama tak balik rumah..lepas raya ritu, sampai la skrang..i mean, raya puasa..
raya korban pun xbalik..padahal ada cuti..
xleh balik cuti sbb nak exam lagi sminggu..
rinduu kat rumah sgt2..
xpe,berkorban sket tuk blajar-pesanan mak

exam da lepas..research pon da siap present..
legaaaa sgt2..
tunggu cuti je nie..

tapiii..

meh nak cte..

kami ada cuti SEPATUTnya sebulan..start 3hb dis-31hb dis..
start dari harini sampai la 3hb mmg xde pape...dok goyang kaki jela kan..
hirup udara segar kat kolej nie..
kami mmg ske..

start 5hb sampai 10hb dis ade INDUKSI..
kursus untuk lepas blajar..

pastu kami ade ATTACHMENT 2MINGGU..
whooa 2minggu tu..
kami btol2 terkejut sbb mula2 dgr kena seminggu je..
tup2 kena 2minggu..

attachment ni praktikal kat wad khusus ikut mata pelajaran y kmi blajar SEMASA CUTI..
aku pilih hospital sungai buloh..wad lak wad mata..

tgok, ade sminggu je lagi tuk bersenang-lenang kat rumah..
tupon kalu lulus exam..kalau failed??seminggu tu kena tarik tuk repeat exam..
y tinggal???ZERO for cuti..
mintak-mintakla lulus exam..
insyallah..doakan aku lulus ek..aminn..

psst...still bersyukur..at least masih ada cuti tuk kami..

1 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

hehe xpe, berkorban demi masa depan :P

gudluck syg!