Khamis, 3 November 2011

PASSWORD ERROR!!

salam..
aku jarang on blog dgn yahoo..
jadi bila tiba2 tergerak hati nak buka tu, mula la terfikir2 password ape y aku guna..
cuba jaya jela..*puas jgak nak pikir*

dulu ske tukar2 password..
bukan ape, sbb rasa org lain boleh agak password ape y aku guna...haha prasan
tup2 bila dah bersawang blog ngan yahoo, mula la terkial2 nak cari password tu balik..

naseb bek akaun tagged, myspace, hi5 and semua2 tu aku dah delete..
kalau x, mesti akaun tu terbiar kesorangan..*hah??ape merepek ni*

bru2 ni ada sign up skype..
xtau la bpe lame bertahan tu..
hope aku xlupa password dia..
haha buzy sgt ke sampai leh lupa ni..
adehhhhh tu la masalah aku..short term memory..
tpi bukan alzheimer (nyanyuk) k..^_^

korang??pernah lpe password?

2 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

selalu lupa password. hahahaha sampai skrg aku lupa password skype aku dari sem3 aku lupa.last2 buang terus app skype.. hahaha

gurlzz didie berkata...

huhu samala..agak2 kalau org hack xtaw nk wat pe..da bersawang pun..

ngeeeeee~